ruse

Новини

icon
icon
icon
icon

Русенска Търговско-Индустриална Камара и Община Русе: План за развитие на дигиталните комуникационни канали

13.06.2024

Русенската Търговско-Индустриална Камара (РТИК) и Община Русе обявяват нова инициатива за развитие на дигиталните комуникационни канали на инициативата "Инвестирай в Русе". Целта на тази инициатива е да се укрепят и развият онлайн платформите и социалните мрежи, които се използват за информиране, ангажиране и взаимодействие с целевата аудитория.

Новата инициатива има за цел да постигне следните ключови цели:

  • Подобряване на присъствието и видимостта на инициативата в онлайн пространството. Това включва активност в социалните мрежи като Facebook, LinkedIn  и други, както и поддържане на уебсайт и блог, където потребителите могат да открият подходяща и ангажираща информация.
  • Разширяване на аудиторията и увеличаване на ефективността на комуникацията със заинтересованите страни. Чрез регулярни публикации и активни взаимодействия с потребителите, инициативата ще привлича нови последователи и ще утвърди връзките си с вече съществуващите.
  • Укрепване на взаимодействието с потребителите чрез социалните мрежи и други дигитални канали. Освен активни публикации, ще се организират онлайн събития, кампании и анкети, за да се стимулира ангажираността на аудиторията и да се съберат ценни обратна връзка и идеи.
  • Подобряване на качеството и актуалността на съдържанието, предлагано чрез дигиталните канали. Чрез постоянно изследване на тенденциите и нуждите на аудиторията, инициативата ще предлага съдържание, което е информативно, полезно и вълнуващо за потребителите.

Сътрудничеството между РТИК и Община Русе играе ключова роля в успешното изпълнение на инициативата. Заедно, двете организации ще работят за усъвършенстване на онлайн присъствието на инициативата, като същевременно ще осигурят актуално и атрактивно съдържание за потребителите. Чрез споделените ресурси и експертиза, РТИК и Община Русе ще създадат силна и устойчива дигитална стратегия, която да подкрепя и подхранва икономическото развитие и привличането на инвестиции в региона.

Следващата стъпка в развитието на дигиталните комуникационни канали на инициативата включва използване на опита и резултатите от предишното сътрудничество между РТИК и Община Русе. Инвестиционният профил на Община Русе, изготвен съвместно от двете организации, представя богатия потенциал на Русе за развитие и инвестиции в различни сектори като промишленост, туризъм, технологии и образование. Този документ е ключов инструмент за привличане на инвестиции и насърчаване на бизнес дейността в региона. Последните две издания на инвестиционния профил са резултат от успешното сътрудничество между РТИК и Община Русе и служат като основа за бъдещите дейности за популяризиране на възможностите за инвестиции в региона. 

РТИК и Община Русе канят всички заинтересовани страни да се присъединят към инициативата за развитие на дигиталните комуникационни канали. Всеки, който споделя визията за развитие на Русе и е готов да допринесе със своите умения и идеи, е добре дошъл да се включи. С новата инициатива за развитие на дигиталните комуникационни канали, РТИК и Община Русе ще утвърдят позицията си като водещи фигури във виртуалното пространство, като същевременно ще улеснят връзката си с общността и заинтересованите страни.

Следете нашата инициатива в социалните мрежи LinkedIn и Facebook.



ИНВЕСТИЦИОНЕН ПРОФИЛ
НА ОБЩИНА РУСЕ

Разгледайте пълния каталог тук:

Изтегли PDF

Copyright © Ruse 2021 - 2023
© Снимки: Явор Мичев