ruse

Новини

icon
icon
icon
icon

Община Русе въвежда нов начин за онлайн плащане на задълженията

20.07.2023

Община Русе предоставя нова възможност за онлайн плащане на местни данъци и такси на своите граждани. От 21 юли /петък/ чрез дигиталния портфейл iCard те ще могат да заплатят лични, на съсобственици или на трети лица задължения.

„Айкарт“ АД е българска компания за електронни пари, лицензирана от Българската народна банка като дружество за електронни пари, и оперира на територията на Европейския съюз и Европейската икономическа зона. Член е на международните и локални картови организации и платежни системи Visa, Mastercard, American Express, UnionPay, JCB, БОРИКА, Bancontact, iDeal, Swisscard, SWIFT, SEPA и др.

Приложението, което е нужно, за да се направи плащане през дигиталния портфейл, може да бъде използвано както от работещи с Android, така и с iOS.

Припомняме, че съществуващите начини за заплащане на задълженията са следните:

- в брой или с ПОС терминал в касите на Дирекция „Местни данъци и такси“ в гр. Русе - ул. „Котовск“ № 2, бул. „Ген. Скобелев" № 45 и кв. Дружба 3, бл. „4“

- с виртуален ПОС през интернет на страницата на Дирекция „Местни данъци и такси“ и ePay, през сайта на НАП и чрез Единната входна точка за електронни плащания в централната и местна администрация на Министерството на електронното управление. След въвеждане на новата система за МДТ, за проверка и плащане на задължения през ePay е необходимо потребителите със стара регистрация да пререгистрират отново информацията за интересуващите ги задължения в системата на еPay;

- в брой в касите на Фаст Пей и Изипей;

- чрез директен дебит от разплащателна сметка в банка ДСК;

- чрез електронно банкиране за клиентите на банки ДСК, ОББ и Пощенска банка;

- по банков път.



ИНВЕСТИЦИОНЕН ПРОФИЛ
НА ОБЩИНА РУСЕ

Разгледайте пълния каталог тук:

Изтегли PDF

Copyright © Ruse 2021 - 2023
© Снимки: Явор Мичев