ruse

Новини

icon
icon
icon
icon

Кметът Пенчо Милков откри международната конференция за онлайн търговия Digital4Ruse

08.04.2023

Успешни търговски практики и маркетингови стратегии за достигането на външни пазари бяха основните теми на провеждащата се и в момента в Канев център на Русенския университет международна конференция за онлайн търговия Digital4Ruse. Тя бе открита от кмета Пенчо Милков и ректора на РУ “Ангел Кънчев” акад. Христо Белоев дтн, а Русе е първия град от десетте в страната, в които ще се състоят събития от подобен характер.

“От Русе тръгват десетки начинания и съм удовлетворен, че големият потенциал на града ни се оценява от дигиталния бранш и ще се инвестира в развитието му”, заяви Милков в обръщението си към присъстващите на конференцията, като подчерта, че подобни срещи ще допринесат за разкриването на нови възможности пред водещите компании в тази сфера.

Събитието, чиято водеща тема е международната онлайн търговия, е част от годишния календар на мащабния проект Digital4Bulgaria. Неговата мисия е да подпомогне развитието на дигиталния бранш в България, създавайки добавена стойност за общността и помагайки за дигиталната трансформация на бизнеса.

В конференцията участие взеха успешни предприемачи от България и Румъния, експерти в областта на международния дигитален маркетинг, спедиторство, данъчно право и други.

През 2023 година домакини на Digital4 събитията, освен Русе, ще бъдат 9 от водещите бизнес центрове в страната  –  Благоевград, Бургас, Видин, София, Варна, Велико Търново, Пловдив, Плевен и Стара Загора.



ИНВЕСТИЦИОНЕН ПРОФИЛ
НА ОБЩИНА РУСЕ

Разгледайте пълния каталог тук:

Изтегли PDF

Copyright © Ruse 2021 - 2023
© Снимки: Явор Мичев