ruse

Новини

icon
icon
icon
icon

Платформата BULGARIA WANTS YOU проведе националния кариерен форум "Живот и кариера - Защо в България?" на 25 ноември в Русе

28.11.2022

Десетки работодатели от Русе и региона се включиха в националния кариерен форум "Живот и кариера - Защо в България?", организиран от платформата Bulgaria Wants You, с която Община Русе си партнира.

„Вие правите така, че да видим възможностите за развитие тук, в България, и да можем да говорим за родината си с топли думи. Едва тогава това чувство ще може да се предаде на сънародниците ни в чужбина и те да се завърнат. Съвременното четничество е да останем в България. Борбата тук не е за печалба на дадена компания, а за родината“, каза кметът Пенчо Милков. Той благодари на основателите на платформата, известните тв водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов за мисията им за привличане на младите хора към кариера и живот в България.

Като лектори на форума взеха участие още Юлияна Дончева (журналист и предприемач), Александър Сано (актьор и продуцент), Виктор Мерджанов (Kaufland България), Антони Христов (ARC Academy) и Марин Трошанов (DXC Technology).

Сред компаниите и организациите, които представиха дейността си на щандовете и предложиха разнообразни възможности за професионално развитие на русенци, беше и Община Русе.



ИНВЕСТИЦИОНЕН ПРОФИЛ
НА ОБЩИНА РУСЕ

Разгледайте пълния каталог тук:

Изтегли PDF

Copyright © Ruse 2021 - 2023
© Снимки: Явор Мичев