ruse

Новини

icon
icon
icon
icon

Кариерният форум на "BULGARIA WANTS YOU" събира бизнеса и търсещите работа в Русе

10.11.2022

Събитието от поредицата „Живот и кариера – защо в България?“ ще се състои на 25 ноември (петък) в Канев център, Русенски университети с подкрепата на Община Русе.

Медия платформата на Иван Христов и Андрей Арнаудов -"Bulgaria wants you" официално обяви, че организира последния за тази година кариерен форум в Русе. Организаторите канят компании от Русе и региона да се включат в кариерния форум, за да представят дейността си и да открият нови таланти на събитието „Живот и кариера – защо в България?“. Финансовите параметри за участие като изложител може да откриете в прикачения файл и директно да се свържете с екипа на Платформата: sales@bulgariawantsyou.com или 0877 496 777.

Присъствието за посетителите е напълно безплатно, но изисква предварителна регистрация в сайта на платформата – https://bulgariawantsyou.com/events.

“Щастлив съм, че само месец след голямото ни събитие в Мюнхен идваме в Русе. В Германия близо 1000 българи посетиха кариерните щандове и лекции. Според допитване, което направихме на място, близо 70% от тях са склонни да се върнат в България при подходящи работни предложения. Надявам се в Русе хората да научат, че могат успешно да се развиват в България вместо да емигрират, както от презентациите на гост-лекторите, така и от различните предложения за работа. Регионални компании вече са заявили своето участие, но все още с нас могат да се свържат и други компании от Русе и региона, които искат да се включат като изложители в кариерния форум” - сподели тв продуцентът Андрей Арнаудов.

Организаторите все още не да обявили имената на лекторите от специалния панел, но издават, че ще бъдат нови лица, част от които и с кариера в Холивуд. Традиционно лекторите във форума на Bulgaria wants you са топ мениджъри, популярни и успели българи и хора, които са впечатлили със своите бизнес истории. Всички подробности около форума може да следите тук: https://bulgariawantsyou.com/

 



ИНВЕСТИЦИОНЕН ПРОФИЛ
НА ОБЩИНА РУСЕ

Разгледайте пълния каталог тук:

Изтегли PDF

Copyright © Ruse 2021 - 2023
© Снимки: Явор Мичев