ruse

Новини

icon
icon
icon
icon

22 модерни магазина отварят на Централния пазар в Русе

03.10.2023

Завърши проектът за обновяване и модернизация на магазините, намиращи се на Централния общински пазар в Русе. На мястото на старите 54 непригодни за съвременните изисквания щанда са обособени 22 светли и удобни за търговия нови магазини.

Процесът по обновлението е извършен поетапно и включва комплексни дейности по реконструкцията на съществуващите щандове. Носещата конструкция на сградата, включително и покривът, са запазени с цел оптимизиране на разходите и времето за изпълнение. Новите магазини се отличават с по-големи размери, по-високи тавани, ПВЦ дограма и стъклени витрини, които създават привлекателна и модерна обстановка за търговия. Подновените обекти са заети на 100%, като в тях търговците заплащат по-ниска наемна цена на квадратен метър в сравнение с доскорошните дървени щандове.

С обновяването на магазините на територията на Централния пазар се осъществяват поставените от общинското предприятие цели за модернизация на помещенията по всички общински пазари в града, за да станат предпочитано място за пазаруване на гражданите и по този начин да се стимулира дейността на русенските търговци.

 

Източник: Община Русе



ИНВЕСТИЦИОНЕН ПРОФИЛ
НА ОБЩИНА РУСЕ

Разгледайте пълния каталог тук:

Изтегли PDF

Copyright © Ruse 2021 - 2023
© Снимки: Явор Мичев