ИНВЕСТИЦИИ В ПЕРСПЕКТИВА

Арена Русе

Проектът "Арена Русе" предвижда създаването на мултифункционален комплекс, включващ няколко вида площи с различно предназначение:

Комплексът е разположен на изключително комуникативна локация в Русе – на централен булевард, с лесен достъп с кола и обществен транспорт, в непосредствена близост на пешеходно разстояние от централната градска част.

Зала "Арена Монбат Русе" (www.arenamonbat.com) беше открита през 2015 г. като най-модерното и функционално ориентирано съоръжение в България за провеждане на международни, национални и регионални спортни, бизнес и развлекателни събития. Изграждането ѝ е пример за успешно партньорство между местна власт и частен инвеститор. Залата разполага с 5 100 седящи места, 1 200 седящи и 3 000 правостоящи места на терен при концертни прояви, както и 1 100 паркоместа в подземен паркинг.  

Business Arena Ruse ще бъде бизнес сграда, предлагаща най-висококачествения вид офиси – клас А, с възможности за развитие на софтуерни, ИТ и аутсорсинг компании, кол центрове и др. Проектирана и планирана е според модерните тенденции в архитектурата и строителството. Разгънатата застроена площ на сградата е 15 214 кв. м, има 16 етажа. 227 паркоместа, разположени в подземен паркинг, са част от бизнес площта. Проектът предвижда конферентни зали и зони за хранене.

Shopping Arena Ruse ще бъде търговски център с брутна отдаваема площ 17 700 кв. м. Той ще предлага възможности за пазаруване, но и за забавление, в т.ч. магазини, музей, галерия за модерно изкуство, кино, ресторанти, кафенета, детски център и площадка за игра. Планирани са 1 000 паркоместа.

Copyright © Ruse 2018
© Снимки: Явор Мичев
Web Design & SEO by Zashev
Инвестиционен профил на Община Русе Инвестиционен профил на Община Русе Инвестиционен профил на Община Русе Инвестиционен профил на Община Русе Инвестиционен профил на Община Русе Инвестиционен профил на Община Русе Инвестиционен профил на Община Русе